مجمع الجزایر باهاماس از ۷۰۰ جزیره بزرگ و کوچک تشکیل شده که در مجموع ۱۴ هزار کیلومتر مربع وسعت دارند. اما بخش اعظم این جزایر غیرمسکون هستند. باهاماس که قبلا مستعمره بریتانیا بوده پس از استقلال دارای حکومتی شبیه کانادا واسترالیا است به عبارتی رئیس نمادین کشور الیزابت دوم ملکه بریتانیا است و فرماندارکل نیز که مقامی تشریفاتی دارد را او تعیین می کند.
در واقع ، نخست وزیر منتخب مردم دراین سیستم حکومتی مشروطه رهبر اصلی کشور و تعیین کننده سیاست های آن است. سواحل باهاماس بیش از همه توریست های آمریکایی و علاقمندان به غواصی را جلب میکند. سواحل باهاماس به دلیل آب های معتدل از یک محیط زیست دریایی بسیار غنی و مملو از صخره های مرجانی برخوردار است.
بندر ناسائو ، پایتخت باهاماس در جزیره نیو پروویدنس قرار دارد. ۱۰ عکی از دیدنی های جزایر باهاماس را برای این گزارش انتخاب کرده ایم.مناظر رویایی جزایر باهاماس.
منظره ساحلی در جزیره آندروس که بزرگترین و در عین حال بکرترین جزیر مجمع الجزایر باهاماس محسوب می شود.
منظره هوایی از منطقه اکسوما در مجمع الجزایر باهاماس که از دو جزیره اصلی و صدها جزیره غیرمسکون تشکیل شده است.
ساحلی خالی از اغیار که فقط ردهایی به روی ماسه های سفید رنگ آن دیده شده و یک قایق بادبانی که پهنه دریا را می پیماید.
فستیوال جونکانو مشهورترین فستیوال در باهاماس که در جریان جشن های کریسمس و سال نو برگزار می شود.
منظره ای از خلیج فرناندز بی و آبهای شفاف ساحلی اش در جزیره کت آیلند باهاماس.
منظره تماشایی غروب آفتاب در جزیره گرند باهاما که آب دریا و آسمان به یک رنگ درآمده اند.
تصویر دیدنی یک خانه با سبک معماری کلونیال (دوره استعماری) و گل های آزالیا . در بسیاری از بندرهای مجمع الجزایر باهاماس معماری خانه ها هنوز سبک دوره استعماری را حفظ کرده است.
یک توریست در ساحل جزیره ایلوترا با قلاب ماهی می گیرد. ماهیگیری در وسط دریا و صید ماهی های بزرگ یا ماهیگیری با قلاب در جزایر باهاماس توریست های زیادی را به خود جلب می کند.
چشم اندازی از بندر اورلوکایا در جزیره گرندباهاما با هتل هایی مدرن و لوکس.
» ارسال نظرات