خانم ها و آقایون متاهل بهتر است گروه های تلگرام تان را سایلنت کنید و به زندگی تان برسید، در وقت های بیکاری به گروه هایتان سر بزنید.
تعداد گروه های تلگرام تان را محدود کنید
تلگرام نیز همچون تمام شبکه های اجتماعی مانند شمشیر دو لبه ای است که کاربر هم می تواند از آن استفاده مثبت کرده و از تأثیرات مثبت آن در زندگی خود بهره ببرد و هم با استفاده افراطی و خارج از برنامه از این شبکه پیام رسان به عنوان ابزاری منفی و با تأثیرات سو بهره ببرد.گروه های تلگرام پنج، شش سال پیش را به یاد بیاورید؛ زمانی که هنوز استفاده از تلفن های هوشمند فراگیر نشده بود. آن روزها چقدر با همسرتان وقت می گذراندید؟ چقدر با فرزندتان بازی می کردید و ساعات خانه بودن تان را چطور سپری می کردید؟
همه وقت تان را در گروه های تلگرام نگذرانید
تلفن های هوشمند به خاطر جذابیت های فراوان شان و البته خدماتی که در اختیارمان گذاشته اند، این روزها به جزیی حذف نشدنی از زندگی مان تبدیل شده اند؛ جزیی که حتی اگر دل مان هم بخواهد، نمی توانیم از خانه مان بیرونش کنیم و با خیال راحت، مثل سال های قبل زندگی مان را بگذرانیم.
نصب کردن تلگرام روی گوشی تلفن همراه، می تواند مثل شمشیر دو لبه عمل کند. از یک طرف می تواند شما را با یک دنیای تازه روبه رو کند و رابطه های فراموش شده را به زندگی تان وارد کند و از طرف دیگر می تواند مثل دیوار میان شما و همسرتان قرار بگیرد و با هم بودن را از یادتان ببرد اما نگران نباشید. ما به شما می گوییم که با رعایت ریزه کاری هایی می توانید این دیوار را از میان بردارید و نگذارید تلگرام بازی هر روزه رابطه شما و همسرتان را تهدید کند.
همه جا نباشید
نگاهی به فهرست گروه های تلگرام که در آن ها عضو شان شده اید، بیندازید. گروه همکلاسی های مدرسه، بچه های دانشگاه، کارمندان اداره، خانواده، دخترخاله ها، بچه های محله و… . شاید به خودتان بگویید هر روز باخبر شدن از حال همه این آدم های دور، لطفی است که تلگرام در حق تان کرده اما بهتر است از خودتان بپرسید برای باخبر شدن از آدم هایی که شاید هفته ای یک بار و سالی یکبار از آنها خبر می گرفتید، هر روز چند ساعت وقت صرف می کنید؟
گروه های تلگرام را محدود کنید
چه اندازه از وقت شما صرف خواندن پیام هایی می شود که به شما ربطی ندارد و چقدر برای پیام هایی که از این گروه به آن گروه دست به دست می چرخد، وقت صرف می کنید. درحالی که ممکن است ده ها دقیقه از وقت تان را صرف صحبت کردن در مورد عکسی که می گوید یک عروس در شیراز لباس یک میلیاردی پوشیده صرف کنید، چند بار به فرزندتان که برای حرف زدن با شما کنارتان می نشیند بی محلی می کنید و فراری اش می دهید؟
شاید اولین قدم برای اینکه به تلگرام اجازه ندهید خوشبختی را از خانواده شما دور کند، این باشد که با یک عذرخواهی ساده گروه هایی را که فکر می کنید حضور در آنها چیزی به شما اضافه نمی کند یا احساس بهتری به شما نمی دهد ترک کنید. دلیلی ندارد از گروه خرید اجناس از ترکیه تا گروه آخرین اخبار سینمایی، در همه عضو باشید. پس برای شروع تلگرام تان را کمی پاکسازی کنید.
از صدا خفه کن استفاده کنید!
حالا شما مانده اید و گروه هایی که دل تان نیامده از آنها دل بکنید. بهتر است این گروه ها را هم در ذهن تان اولویت بندی کنید. مثلا به خودتان بگویید دوست دارم در همان لحظه که در گروه خواهر هایم پیامی به من می رسد، جواب پیام آمده را بدهم اما از دخترخاله ها اگر هفته ای یک بار هم با خبر شوم، ایرادی ندارد. پس می توانید بر اساس این دسته بندی ذهنی، صدا یا نوتیفیکیشن برخی گروه هایی را که در آنها عضو شده اید، قطع کنید و به جای اینکه برای دیدن پیام شان هر لحظه سراغ تلفن هوشمندتان بروید، هر چند روز یکبار وقت خالی تان را با خواندن پیام های شان پر کنید.
اگر با وارد شدن به گروه، در قسمت بالای تلگرام تان روی «notification and sounds » کلیک کنید، می توانید این تنظیمات را انجام دهید. حتی اگر هر لحظه گوشی تلفن همراه تان را چک نکنید، صداهای بی وقفه پیام هایی که به شما می رسند، ممکن است همسرتان را کلافه کنند. پس با بستن صدای گروه های فعال یا گروه هایی که می توانید بعدها به پیام های شان رسیدگی کنید، تنش ها را کم کنید.
قانون مدار باشید
حالا شما مانده اید و گروه هایی که نه از آنها دل کنده اید و نه حاضر شده اید صدای رسیدن پیام های شان را قطع کنید. برای اینکه حضور در این گروه ها یا پیغام هایی که لحظه لحظه از آدم های مختلف به شما می رسد، آرامش تان را از بین نبرد و میان شما و همسرتان فاصله نیندازد، بهتر است قانون هایی را برای استفاده از تلفن هوشمند تان وضع کنید.
• یکی از این قانون ها می تواند مربوط به مکان ها و موقعیت هایی شود که در آنها حق استفاده از تلفن هوشمند یا اینترنت تلفن همراه را ندارید. برای مثال وقتی سر میز غذا هستید، وقتی به مهمانی رفته اید یا مهمان دارید، وقتی با هم روی نیمکت پارک نشسته اید و خلاصه وقتی که شما و همسرتان برای داشتن یک تجربه آرامش بخش و گذراندن وقت دونفره یا خانوادگی برنامه ریزی کرده اید، نباید حتی خیال بیرون آوردن تلفن همراه از کیف تان هم به سرتان بزند.
• به جای اینکه هر پنج دقیقه یک بار سراغ گوشی تان بروید و به پیام هایی که دریافت کرده اید، پاسخ دهید، زمان مشخصی را به تلگرام و اینستاگرام بازی تان اختصاص دهید. شما می توانید سه وعده که هر کدام شان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می کشند را موبایل بازی کنید و اجازه ندهید که دیگران به خاطر مدام گوشی به دست بودن تان به شما اخطار دهند. گذشته از این اگر یک موبایل باز تمام وقت نباشید، دیگر به اضطراب تلفن همراه که باعث می شود همیشه نگران پیام هایی که به شما رسیده و ندیده اید و لایک هایی که دریافت کرده اید و نمی دانید، دچار نشوید.
• شاید تا به حال به این موضوع توجه نکرده باشید که تلگرام بازی، اینستاگرام بازی یا سرگرم شدن با بازی هایی که روی گوشی تان نصب کرده اید، چقدر زمان شما را برای پیشرفت کردن محدود کرده است. ممکن است اینکه شما به جای انجام کارهای مفیدی که قبلا انجام می دادید، تنها پیام بازی می کنید، همسرتان را هم آزرده کرده باشد.
شما در شبکه های مجازی مختلف اطلاعات دم دستی را پیدا می کنید و تصور می کنید این شبکه ها به شما چیز یاد می دهند اما یادتان می رود که حساب کنید به جای تلگرام بازی هر روزه چند صفحه کتاب می توانید بخوانید یا چطور می توانید برای ادامه تحصیل برنامه ریزی کنید؛ پس بهتر است در ساعاتی که برای مطالعه کردن، درس خواندن و. . . در نظر گرفته اید، صدای تلفن همراه تان یا اینترنتش را قطع کنید تا ناخواسته مورد حمله پیام ها قرار نگیرید. اصلا می توانید برای روز تان هدفی تعیین کنید و به خود بگویید تا به آن هدف نرسیده ام، دست به گوشی نمی شوم.
همراه شوید
می توانید برای کم کردن حساسیت ها و سوءتفاهم ها همسرتان را هم در برخی گروه ها که فکر می کنید محتوای شان برای او هم مفید است، عضو کنید. حضور مشترک شما در گروه هایی که اعضایش به مرزها احترام می گذارند، می تواند شروع خوبی برای از بین بردن نگاه منفی همسرتان به تلگرام بازی های شما باشد. البته حتی حضور او هم نباید مجوزی باشد برای بیش از اندازه گوشی به دست بودن شما؛ پس حتی در این صورت هم به اصولی که پیش از این گفتیم، احترام بگذارید.
به همسرتان ردیاب وصل نکنید
از همسرتان انتظار نداشته باشید که مدام دست به گوشی نشسته باشد تا به پیام های شما پاسخ دهد. اگر از آن دسته افرادی هستید که تمام روز مشغول پیام فرستادن به همسرشان هستند و جواب ندادن های او را پای بی مهری اش می گذارند، باید بدانیدکه این عادت تان به زیان رابطه شما تمام می شود. به همسرتان اجازه دهید برخی ساعات روز از شما فاصله بگیرد و به مدد تکنولوژی که گوشی تلفن همراه تان به آن مجهز شده، مدام کنترلش نکنید و چشم انتظار محبت هایی که قرار است برای شما تلگرام کند. نباشید.
سوءتفاهم نسازید
شاید ندانید اشتباهاتی که ناخواسته انجام می دهید، می توانند به یک دردسر جدی برای تان تبدیل شوند. اگر به قانون های ناگفته زیر پایبند باشید، دیگر تلگرام بازی نمی تواند رابطه شما و همسرتان را شکرآب کند.
تصور نکنید ارتباط های بافاصله می توانند رسمیت کمتری داشته باشند. آقای رئیس شما حتی پشت پیام های تلگرام هم همان آقای رئیس است؛ پس اگر وقتی روبه رویش نشسته اید، او را «شما» خطاب می کنید و محدوده های خاصی را رعایت می کنید، پشت گوشی تلفن هم باید به همان مرزبندی ها وفادار باشید. شکستن این مرزها می تواند سوءتفاهم هایی را ایجاد کند و این سوء برداشت ها گاهی می تواند به زندگی مشترک تان هم حمله کند.
ممکن است پیام هایی که درست در زمان شام خوردن یا بعد از به تختخواب رفت تان می رسند، همسرتان را از کوره بدر ببرند. به همین دلیل سعی کنید خودتان در ساعات آرامش خانواده گوشی به دست نشوید و از اعضای گروه هایی که در آنها عضو شده اید هم بخواهید زمانبندی مشخصی را برای پیام دادن در نظر بگیرند.
مراقب گالری عکس های تان باشید. شما همه اعضای گروه ها را نمی توانید مدیریت کنید و گاهی ناخواسته پیام ها و عکس هایی را دریافت می کنید که می توانند سوءتفاهم ساز شوند. بهتر است در تنظیمات تلفن همراه تان پیش فرض وارد شدن همه عکس ها با گالری تلفن تان را حذف کنید تا وقتی در حال نشان دادن عکس به یکی از اعضای خانواده تان هستید، ندانسته با تصویری که در گوشی تان بدون خواست شما ضبط شده، روبه رو نشوید.
از همسرتان بخواهید که به حریم خصوصی شما احترام بگذارد و پیام هایی که دریافت می کنید را بدون خواست شما نخواند. البته پیش نیاز دیدن چنین احترامی، این است که با رفتارهای خود سوءتفاهم ایجاد نکنید و با اشتباهات تان کنجکاوی او را بیش از اندازه تحریک نکنید.
منبع: namnak.com
» ارسال نظرات