همسرانی که تجربه خیانت و بی وفایی ندارند، اغلب تصور می کنند که که افرادی بسیار قابل اعتماد هستند و همیشه اشخاصی را که به همسرانشان بی وفایی کرده اند را خودخواه، ضعیف النفس، و بی اخلاق می دانستند. اما به جرات می توان گفت که بی وفایی به همسر می تواند همه ما را تهدید کند اگر حد و مرزها را رعایت نکرده و قایل به حریمها نباشیم.
وجود بی وفایی و خیانت در ازدواج همیشه موجب ضربه شدید عاطفی و احساسی به طرفین می شود. این یکی از دردناک ترین تجاربی است که طرفین در طول عمر خود با آن روبه رو می شوند. همچنین برای بچه ها بسیار آسیب زاست. دوستان و خانواده نیز اغلب از این موضوع رنج می برند اما آنچه اغلب افراد به آن توجه نمی کنند این است که فرد بی وفا و فرد مورد علاقه اش نیز از چنین تجربه ای به شدت آسیب می بینند. آنها به طور معمول همیشه دچار افسردگی شدید یا احساس گناه می شوند، یا حتی بسیار به خودکشی فکر می کنند.
با وجود این همه درد و ناراحتی چرا هنوز افرادی به همسرشان خیانت می کنند؟
پاسخ این سوال این است که برای لحظه ای به نظر می رسد انجام چنین کاری درست است. مردان و زنان به راحتی تحت تاثیر احساساتشان قرار می گیرند و بدترین اشتباه زندگی شان را مرتکب می شوند.
حقیقت این است که در جریان خیانت و بی وفایی ارزشهای شخصی است که برای هماهنگی با جریان بی وفایی تغییر می کند. آنچه از قبل برای فردی غیر قابل تصور بوده است، چه بسا به راستی منطقی یا حتی از نظر اخلاقی پذیرفتنی به نظر برسد. لذا به نظر می رسد برای اینکه با چنین وسوسه ای مواجه نشویم و دچار لغزش نگردیم، باید به برخی از اصول توجه کنیم.
محیطهای کاری می تواند پتانسیل بالایی برای بروز خیانت داشته باشد.
برای کسانی که واقعا خواهان کارایی ارتباطات و روابط هستند نکاتی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود تا از بروز خیانت در ارتباطات جلوگیری شود. لذا توجه به این نکات ضروری است:
1 – در محیط کار خود حرفه ای باشید
هر چند ایجاد ارتباطات دوستانه در محیط کار عملی زیرکانه و هوشمندانه است اما بیش از حد خصوصی شدن و خودمانی گشتن با همکار، خیلی عاقلانه نیست. در محیط کار باید همیشه رفتاری کاملا حرفه ای از خود بروز داد. ناتوانی در نگهداشتن یک فاصله حرفه ای(کاری) می تواند به ایجاد خیانت ختم شود.
2 – تا حد امکان سعی کنید ملاقاتهای خصوصی با جنس مخالف نداشته باشید
هرگز با کسی که نسبت به وی کمی رغبت یا علاقه دارید و یا حتی علاقه ای به وی ندارید اما احساس تان به وی مثبت است، ملاقات یا جلسات انفرادی نداشته باشید. در محیط کار، به هنگام صرف غذا و یا فعالیتهای اجتماعی به همراه جمع باشید. برای گرفتاری ها و مشکلات شخصی نیز با خانواده ها یا اقوام و دوستان همجنس مشورت کنید.
3 – در مکالمه و گفتگو هرگز و بیش از حد خصوصی و نزدیک نشوید
گفتگوهای خودمانی و شخصی مربوط به والدین، خواهر و برادر و زن و شوهر است. درباره مشکلات خود با کسی که خارج از خانواده است به بحث و تبادل نظر ننشینید.
4 – هرگز اجازه پیدایش فکر و تصور خیانت را ندهید
اگر سایر افراد با عدم توجه به حد و حدود وارد رابطه با غیر و خیانت شده اند پس شما نیز می توانید مشمول این اشتباه شوید. پس خودتان را مبرا از اشتباه ندانید اگر شما هم حد و مرزها را در روابط رعایت نکنید، این برچسب بر شما هم زده می شود. حتی اگر شخصا هم متوجه نیستید که در حال ورود به یک چنین ارتباطی هستید و یا کس دیگری به شما پیشنهاد یک چنین ارتباطی را داد، آن را سرسری نگیرید و سعی کنید به تغییر عادات خود بپردازید تا این بحث ها حتی در حد شایعه هم نتواند مطرح شود.
5 – در مورد موقعیتهای نامطلوبی که در محیط کار و … برایتان ایجاد می شود با همسرتان صحبت کنید
بهترین روش جلوگیری از بروز خیانت گفتگو و مباحثه آزاد و راحت درباره شرایط غیر عادی و نامطلوب با همسر است.
برای مثال امکان دارد پیامکها و یا تماسهای بی مورد یک همکار خانم، شما را کلافه کرده باشد. سعی نکنید این مساله را از همسرتان مخفی کنید. موضوع را با همسرتان خیلی روشن و صادقانه در میان بگذارید. مخفی کردن این مساله بیشتر باعث کنجکاوی همسرتان و ایجاد جو بی اعتمادی می شود در حالی که اگر مشکل تان را با همسرتان در میان بگذارید همسرتان می تواند شما را در شناسایی موقعیتها و حتی در بارش مغزی برای چگونگی نحوه برخورد با این مشکل یاری کند.
1 soal agar ba kasi hasti va on bishaz 6 bar to 3 sal behet kheyanat kone doset dare?????????????
خیانت دیدن خیلی بده تجربه کردم؛راههای مقابله با خیانت دیدن رو بگین خصوصا از همسر وگرنه دوست پسر ک مهم نیست ؛بره ب درک