تماس با ما خانه
RSS

پژوهشگران آمریکایی پس از مطالعه روی موش ها متوجه شدند که نبود اکسیژن می تواند باکتری بی ضرری را روی پوست تحریک کند و در نهایت موجب بروز آکنه شود.

ar4-5342

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا می گویند که بالاخره علت این موضوع را که چرا باکتری ها باعث بروز التهاب و جوش در صورت برخی از افراد می شود، کشف کرده اند و این یافته می تواند در عرض ۲ سال آینده به ابداع درمان های جدید برای آکنه منجر شود.

محور تمرکز مطالعه جدید این بود که تقریبا همه قسمت های پوست انسان ها در تمام مدت آکنده از باکتری است و این باکتری ها اولین خط دفاعی علیه میکروب های مهاجم به شمار می روند.

محققان در این مطالعه نشان دادند که یک باکتریوم معمولا بی ضرر روی پوست زمانی که خود را دربند شرایط بدون هوا و چرب مانند فولیکول های مو و سلول های پوست می بیند، چربی طبیعی پوست را به اسیدهای چربی تبدیل می کند که باعث بروز التهاب و جوش می شود.

اما از آنجا که فولیکول های مو در همه افراد در شرایط یکسان و مشابه به وجود نمی آیند، این موضوع می تواند توضیح دهد که چرا صورت همه جوش نمی زند؛ برخی افراد احتمالا از نوعی فولیکول های مو برخوردارند که نسبت به فولیکول های موی دیگران اکسیژن کمتری دارند.

این یافته نه تنها دلایل ریشه ای آکنه را توضیح می دهد بلکه می تواند مسیر کاملا جدیدی را مشخص کند که باکتری ها از طریق آن باعث بروز التهاب می شود و همین کشف می تواند به پژوهشگران ن در درک طیف وسیعی از عفونت های مختلف کمک کند.

محققان در این مطالعه بطور خاص به بررسی یک نوع باکتریوم به نام Propionibacterium acnesپرداختند که می تواند باعث بروز آکنه شود.

بیشتر افراد در تمام اوقات این باکتری را روی صورت خود دارند اما این باکتری همیشه باعث بروز جوش نمی شود. بنابراین پژوهشگران، تصمیم گرفتند که این باکتری را تحت طیفی از شرایط بر پوست موش ها آزمایش کنند تا علت این موضوع مشخص شود.

تا کنون این پژوهش، تنها روی موش ها انجام شده است اما محققان اکنون در صدد بررسی این نتایج روی انسان ها هستند. آنها امیدوارند که همین مسیر التهاب در انسان ها نیز مشاهده شود.

آنان با اشاره به اینکه یافته های جدید همچنین علت مستعد بودن بسیار زیاد نوجوانان به جوش زدن را توضیح می دهد، می گویند: این موضوع به این دلیل است که هورمون های جنسی نوجوانان در دوران بلوغ باعث افزایش تولید چربی طبیعی پوست می شود که در نتیجه به باکتری یاد شده ، سوخت بیشتری می رسد.

این پژوهش در مجله Science Inflammation منتشر شده است.

منبع: سلامت نیوز

امتیاز شما به این مطلب :

» ارسال نظرات

کلیه حقوق این سایت ، متعلق به نازخاتون می باشد و استفاده از مطالب و تصاویر این سایت با ذکر منبع بلامانع است .
طراحی سایت : بلاگ اسکین